Werken bij EVBox

Wij zijn een snelgroeiend cleantech-bedrijf. Zet samen met ons de overgang naar een emissievrije wereld in de hoogste versnelling!

100 EVBoxers over de hele wereld

22 nationaliteiten en een paar flinke foodies

9 kantoren over Europa en Noord-Amerika

180 boterhammen tijdens onze dagelijkse lunch

Integriteit & duurzaamheid

Wij zijn eerlijk, transparant en betrouwbaar. Ook intern. Vinden we erg belangrijk. We selecteren zorgvuldig onze materialen en testen onze producten uitvoerig om al onze stakeholders een product te bieden van hoge kwaliteit en tevredenheid.

Integriteit & duurzaamheid

Innovatie & nieuwsgierigheid

We moedigen elkaar aan om innovatief te blijven en nieuwe manieren te vinden om onszelf, onze producten en onze diensten te verbeteren. Op die manier willen de allerbeste, toekomstbestendige oplossingen produceren.

Innovatie & nieuwsgierigheid

Inspiratie & ontwikkeling

Wij zijn de experts van de EVSE (Electric Vehicle Supply Equipment) industrie. We hebben ook uitgebreide knowhow binnen de e-mobility sector. Daarom ontwikkelen en stimuleren we inzichten en ideeën vanuit de industrie om klanten, bedrijven en steden te inspireren om de groene weg in te slaan.

Inspiratie & ontwikkeling

Teamtrots

Wij waarderen elkaars culturen, geloven, meningen en wijsheden door een werkomgeving te creëren waarin dat wordt gestimuleerd. We geloven dat de resultaten van welke succesvolle organisatie dan ook, worden mogelijk gemaakt door de kracht van synergie. #evproud

Teamtrots

Vacatures

Bekijk hier de vacatures en solliciteer direct!